3 Cover In De Buurt Oost-Vlaanderen
Tim De Backer Cover In De Buurt Oost-Vlaanderen

Vandaag bij Het Laatste Nieuws: de tweede editie van het regiomagazine In De Buurt in Oost-Vlaanderen

Bereik met jouw verhaal meer mensen in Oost-Vlaanderen

Na een succesvolle eerste editie vind je op 19 juni bij jouw krant Het Laatste Nieuws de tweede editie van het regiomagazine In De Buurt in Oost-Vlaanderen. En dat biedt heel wat mogelijkheden.

Wat leeft in mijn buurt? Het regionieuws in Het Laatste Nieuws is voor 80% van onze lezers dé reden om de krant te kopen. Tot twee miljoen Vlamingen per dag volgen het nieuws online via HLN.be. Daarmee bereiken we ook heel veel mensen in jouw buurt. Vaak met hard nieuws maar ook steeds meer met hartverwarmende verhalen en trendy lifestyleberichten uit jouw buurt. Waar kan je lekker eten? Welke tuintrends vind je gemakkelijk bij jou in de buurt? Wie zijn de vakmensen die voor jou het verschil kunnen maken in je buurt? Waar is het fijn eten in je buurt?

3 In De Buurt Oost-Vlaanderen
HLN In De Buurt Oost-Vlaanderen

Met ons In De Buurt magazine geven we nu de lezers van Het Laatste Nieuws datgene waar ze het meest om vragen: meer lifestylenieuws uit mijn buurt. Elk seizoen bieden we op extra wit papier en in de vorm van een magazine u de mogelijkheid om in de ideale context de mensen uit uw buurt te bereiken. Naast artikels en klassieke advertenties vertellen we ook graag uw verhaal in de vorm van een commercieel artikel. Vraag meer info bij uw vertrouwde sales naar de formule van ‘een betalend artikel’, gemaakt door specialisten van De Persgroep-Medialaan. Samen met u maken we het meest interessante regiomagazine uit jouw buurt!

3 Cover In De Buurt Oost-Vlaanderen
Tim De Backer Cover In De Buurt Oost-Vlaanderen

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer