6
Kristof Pieters

Vrachtwagen met groenafval kantelt in bocht van oprit N16

Op het viaduct van de N16 in Temse kantelde zaterdag kort na het middaguur een vrachtwagen geladen met allerhande groenafval. De bestuurder bleef ongedeerd.

De vrachtwagen kwam van de Krijgsbaan en nam de oprit van de N16 richting Bornem. Door het manoeuvre in combinatie met het hoge zwaartepunt van de lading kantelde de vrachtwagen. De chauffeur slaagde erin om zelf uit zijn stuurcabine te klauteren met wat hulp van een collega die voor hem reed. Hij bleef ongedeerd. De brandweer en een bergingsfirma kwamen ter plaatse om de lading van de rijbaan en het fietspad te verwijderen. Na een goed uur stond de vrachtwagen weer op zijn wielen. Door het ongeval was de oprit naar de N16 en de Temsebrug afgesloten voor alle verkeer wat voor heel wat verkeershinder zorgde in het centrum van Temse.

6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jozef Van Raemdonck

    Waarschijnlijk te traag gereden in de bocht

Lees meer