RV

ZEB verhuist naar gloednieuwe vestiging

Kledingzaak ZEB in Dendermonde verhuist naar een nieuwe vestiging. Het pand aan de Kroonveldlaan wordt omgeruild voor een nieuwe locatie op de Mechelsesteenweg. Bezoekers zullen er 70 merken verspreid over 1.000 vierkante meter vinden.

De multibrand fashion store ZEB in Dendermonde is één van de oudste van de keten. De huidige verhuis komt er na 23 jaar. Het nieuwe winkelpunt wordt de thuisbasis voor een massa merken voor zowel mannen als vrouwen. Naast grote internationale brands als Tommy Hilfiger, Mango en Only, beschikt ZEB ook over eigen merken van Belgische makelij. Het gaat om onder andere DEUX. by Eline De Munck, Supastar van Tatyana Beloy, Clouds of Fashion by Laurentine en Astrid Black Label van Astrid Coppens.

De nieuwe vestiging is ingericht met nieuwe accenten. Zo is er onder andere een hippe blauwe jeanswall en een upgrade voor de kostuumcollectie L’impeccable van Marcel de Bruxelles. Met deze nieuwe en grotere vestiging doet ZEB er alles aan om de shopbeleving van klanten te optimaliseren. De oppervlakte is meer dan verdubbeld. Er werken zeven mensen. Tijdens de drukke periodes zijn er ook nog eens tien jobstudenten en flexi-jobbers aan de slag.

Voor het openingsweekend blijft ZEB op 17 mei extra lang open, tot 20 uur. Er staan drankjes klaar en wie wil, kan foto’s te nemen in een nieuwe outfit in de photobooth. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer