3 Magneetvisser Nadim Ghandour op de zeldzame Flandria Rekord 5 Sport uit 1964 die hij in Anderlecht uit het kanaal Brussel-Charleroi haalde.
Mozkito Magneetvisser Nadim Ghandour op de zeldzame Flandria Rekord 5 Sport uit 1964 die hij in Anderlecht uit het kanaal Brussel-Charleroi haalde.

Exclusief voor abonnees

Magneetvisser Nadim haalt zeldzame Belgische motorfiets uit het kanaal: “Voor het oud ijzer dacht ik, maar hij blijkt toch nog wat waard te zijn”

Magneetvisser Nadim Ghandour heeft een zeldzame motorfiets uit het kanaal gevist. Zelf had hij de waarde van zijn vondst niet door, maar agenten die poolshoogte kwamen nemen, wezen hem op het unieke karakter. “Eentje voor het grof vuil dat mij misschien enkel euro’s kan opleveren, dacht ik, maar niks bleek minder waar...”, vertelt Ghandour over zijn ‘schat’.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • René De Rocker

    Er is nog weinig bruikbaars aan, zo te zien op de foto's. De benzinetank en de kader en nog enkele kleinigheden kunnen misschien nog dienen om ontbrekende onderdelen voor een ander restauratie project te gebruiken. Als hij er € 500 voor krijgt zal hij al heel tevreden mogen zijn. Zo'n flandria in perfecte staat kan van de hand gaan voor misschien € 5.000 of zoveel als de liefhebber er wil voor geven.

  • Alfons Schepers

    Willy De Smedt; het is een Flandria Rekord 5 Sport uit 1964 (staat bij de foto..! ;-) )

Lees meer