Zijn linkerbeen ligt in de plaaster maar dat ongemakje hield DJ F.R.A.N.K. niet weg van Midzomer
Kevin Palmers Zijn linkerbeen ligt in de plaaster maar dat ongemakje hield DJ F.R.A.N.K. niet weg van Midzomer

Open beenbreuk en rolstoel houden DJ F.R.A.N.K. niet weg van Midzomer Wambeek

Vorige maand liep hij een dubbele open beenbreuk op tijdens een vakantie in Spanje, maar een rolstoel en een stevig gips weerhielden de bekende DJ F.R.A.N.K. er niet van om het publiek van Midzomer uit zijn dak te laten gaan. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Frank Van Herwegen, de echte naam van DJ F.R.A.N.K., kwam begin vorige maand lelijk ten val met een elektrische step. Het ongeval gebeurde in het Spaanse Santa Margarida. Van Herwegen werd overgebracht naar het hospitaal in Gerona waar een open beenbreuk van het scheenbeen en het kuitbeen werd vastgesteld. De bekende deejay zag zijn vakantie én een stuk van zijn zomertournee in het water vallen.

Maar niet getreurd: vrijdagavond maakte hij in rolstoel zijn opwachting op het podium van Midzomer Wambeek.  Het getroffen gipsbeen werd zonder moeite op de discobar  gelegd en DJ F.R.A.N.K. was vertrokken voor een denderende set. 

De tent van Midzomer Wambeek liep vlotjes vol. Er was niet alleen het opmerkelijke optreden van DJ F.R.A.N.K. maar ook andere succesvolle deejay-sets van Dimitri Wouters, Kevin Palmers, Soufiane Eddyani en Zwartwerk.

Zaterdag ging het feest in Wambeek door met optredens van Pat Krimson, Sam Gooris en Les Truttes.  

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer