De politie zette een deel van de winkel af, maar klanten waren zaterdag wel nog welkom in het filiaal.
Mozkito De politie zette een deel van de winkel af, maar klanten waren zaterdag wel nog welkom in het filiaal.

Tientallen smartphones gestolen bij Vanden Borre in The Leaf Shopping

Inbrekers zijn vrijdagnacht aan de haal gegaan met tal van smartphones bij Vanden Borre in Ternat. De omvang van de buit is onduidelijk, maar de daders leken goed voorbereid te zijn. De winkel kon zaterdag wel gewoon de deuren openen.

De daders konden zich vrijdagnacht toegang verschaffen tot het filiaal van de mediaketen in The Leaf Shopping in de Morettestraat. Ze leken enkel uit te zijn op de duurdere smartphones en gingen aan de haal met minstens een vijftigtal uitgestalde toestellen. Het is niet duidelijk of het om al dan niet werkende smartphones gaat. De lokale politiezone TARL kwam ter plaatse en zette een deel van de winkel af met politielint om in de perimeter verder onderzoek uit te voeren. De woordvoerder van Vanden Borre zelf was onbereikbaar, maar liet via de verantwoordelijke van het callcenter weten dat er om veiligheidsredenen geen informatie over de inbraak wordt meegedeeld. Ook het parket Halle-Vilvoorde was afgelopen weekend onbereikbaar. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer