Mozkito

Warmste Week in bib lokt 645 bezoekers

De Warmste Week-actie van de bibliotheek in Ternat lokte maar liefst 645 bezoekers. 

Het was reeds het tweede jaar op rij dat de bib een actie organiseerde voor de Warmste Week. De bibliotheek opende zaterdag vanaf 9 uur ’s ochtends de deuren en verzamelde zo maar liefst 500 euro ten voordele van Wablieft, het centrum voor duidelijke taal. Bezoekers waren ook enthousiast over het voorleesontbijt, de kindergrime, tweetalige voorleesfeestjes, knutselen, games en gezelschapsspelletjes. 

“Het was onze bedoeling om van de bib een echte huiskamer te maken en daar zijn we in geslaagd”, meldt bibliothecaris Hilke Arijs. “Bovendien konden we ruim de tijd maken om onze bezoekers onze projecten zoals Thuis in Taal voor te stellen en onze werking rond gamegeletterheid en mediawijsheid uit te leggen.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer