't Festival 2018
Sunset Photography 't Festival 2018

‘t Festival belooft een onvergetelijke avond met DJ-toppers

De lange werkweek uit je lijf feesten? Dat doe je zaterdag op ‘t Festival in Tervuren. Voor de 11de editie keert het festival terug naar de markt van Tervuren. Daar kan je tot in de vroege uurtjes genieten van verschillende DJ’s, waaronder Regi.

In tegenstelling tot de voorbije drie jaar zal ’t Festival niet plaatsvinden op de oude Panquin Kazerne maar wel terug op de markt van Tervuren. De winnaars van de DJ-contest, die plaats vond op 22 februari in jeugdhuis “De Kaaf”, openen ’t Festival 2019. Zij geven het startschot voor een onvergetelijke avond met toppers van DJ’s. Dit jaar kon ‘t Festival onder andere Regi strikken. Hij zal tussen 23 uur en middernacht draaien. 

Het feest start om 18 uur en eindigt om 3 uur. Tickets kosten € 10 in voorverkoop, tot vandaag beschikbaar op de site, en € 15 aan de kassa. Er zijn ook vip-pakketten beschikbaar waarvoor je een mailtje moet sturen naar vip@tfestival.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer