Onder meer de Waversesteenweg in Hoeilaart zal heringericht worden.
KOS Onder meer de Waversesteenweg in Hoeilaart zal heringericht worden.

Dinsdag start participatietraject voor herinrichting omgeving Het Groene Dal

Het schepencollege van Hoeilaart wil de schoolomgeving rond Het Groene Dal aanpakken en veiliger maken. Volgende week dinsdag organiseert het gemeentebestuur om 19.30 uur een participatieavond in gemeenschapscentrum Felix Sohie. De directie, leerkrachten, ouderraden en ouders van beide scholen, de mobiliteitsraad, alle omwonenden en andere geïnteresseerden zijn uitgenodigd. De voorstellen voor de herinrichting van de Willem Matstraat, Weemstraat, Alexis Mousinstraat en de Waversesteenweg zullen er gelanceerd worden. Ze zullen met de aanwezigen besproken worden.

In een volgende stap zal de hele schoolomgeving onder de loep genomen worden, waarbij ook de straten in de omgeving van de Sint-Clemensschool aan bod zullen komen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer