Burgemeester Jan Spooren (N-VA) koopt de eerste sticker
Rode Kruis Tervuren Burgemeester Jan Spooren (N-VA) koopt de eerste sticker

Stickeractie opnieuw van start in Tervuren

In Tervuren start, zoals elke jaar, vandaag de stickeractie van het Rode Kruis. De 14-daagse stickerverkoop vindt dit jaar plaats van 25 april tot en met 9 mei. Er zijn ook focusdagen van 25 tot en met 27 april. 

Het Rode Kruis-Tervuren zal op verschillende plaatsen aanwezig zijn in Tervuren, Vossem en Wezembeek-Oppem. Ze zullen vooral post vatten aan de grootwarenhuizen in en rond Tervuren. Door een sticker van 5 euro te kopen, steun je de vrijwilligers van het Rode Kruis in Tervuren. 

De vrijwilligers verlenen onder meer hulp en psychosociale bijstand bij rampen, organiseren eerstehulpposten op evenementen en sportwedstrijden, geven gratis eerste hulp opleidingen aan de bevolking en organiseren heel wat zorgactiviteiten voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Het Rode Kruis telt over heel Vlaanderen bijna 13.000 vrijwilligers en 241 afdelingen.

Het personage dat dit jaar de beroemde, beruchte en felbegeerde sticker van Rode Kruis-Vlaanderen zal sieren is Playmobil! Voor meer informatie kan je terecht op www.rodekruis.be/afdeling/tervuren.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer