De Druivenstoet zal dit jaar niet ontbreken op de jaarlijkse Druivenfeesten in Overijse.
Baert Marc De Druivenstoet zal dit jaar niet ontbreken op de jaarlijkse Druivenfeesten in Overijse.

Volledig programma Druivenfeesten bekend: Willy Sommers en Laura Tesoro blikvangers

Van vrijdag 23 tot en met woensdag 28 augustus vinden in Overijse de jaarlijkse Druivenfeesten plaats. Inmiddels is het volledige programma bekend. Naast optredens van onder meer Laura Tesoro, The Kids en Willy Sommers, keren de Druivenstoet, het spel Code 3090, het Scoutsdorp en de DruivenRun terug. Voor het slotspektakel kiest de organisatie dit jaar dan weer voor iets nieuws.

De Druivenfeesten worden op vrijdag 23 augustus op het Justus Lipsiusplein geopend door Lady Linn en haar bigband. Tot en met woensdag 28 augustus passeren heel wat artiesten de revue in Overijse. De organisatie kiest bewust voor een divers aanbod qua artiesten, want uit een bevraging bleek vorig jaar dat er te weinig verschillende muziekstijlen aan bod kwamen. Dit jaar komen onder meer Laura Tesoro, Willy Sommers, The Kids, Pigbag Army, Omdat het Kan Soundsystem en Amber Broos optreden. Voor de jongeren staat #LikeMe van Ketnet op het podium.

Daarnaast keren ook de welgekende jaarlijkse activiteiten als de Marktdag, de Druivenstoet, kindernamiddag Kids Royal, de DruivenRun, het Scoutsdorp, de seniorennamiddag en het spel Code 3090 terug. Het thema dit jaar is ‘Overijse Weerspiegelt’.

Als afsluiter van de Druivenfeesten op woensdagavond 28 augustus wijkt de organisatie van de traditie af, want het vuurwerk wordt vervangen door een projectie van beelden en video’s op het administratief centrum De Vuurmolen. Talent van eigen bodem zal met laserprojecten en computers voor een totaalspektakel zorgen.

Een volledig overzicht van de activiteiten is terug te vinden op www.druivenfeesten.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer