De chalet staat aan de rand van een natuurgebied in Tessenderlo.
MMM De chalet staat aan de rand van een natuurgebied in Tessenderlo.

Exclusief voor abonnees

Koppel na weken dood aangetroffen in chalet: “Al knal gehoord in februari”

Geen mens die doorhad dat zich in een houten chalet in Tessenderlo een drama had afgespeeld. Tot bezorgde buren de politie belden. Speurders troffen er maandagavond de levenloze lichamen van een koppel en granaten aan. Wellicht lagen ze er al weken. "In februari hoorden we een mysterieuze knal."

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • André Van der Poorten

    En de bus zat vol ? ‘t Zijn ook geen facteurs meer als vroeger ! Onze postbodes zouden al lang eens gekeken hebben wat er scheelde , nu heet dat bemoeienissen of schending van de privacy .

  • Jozef Beunen

    Beste Heidi Werbrouck: het is niet omdat je een knal hoort, dat je ook weet waar je moet gaan zoeken. Nu kunnen de punten verbonden worden, maar doe dat maar eens wanneer je ‘een knal’ hoort. Heeft dus niet meteen iets met onverschilligheid te maken.

Lees meer