Ook in 2017 kwam StressFactor al eens naar THHI
Mine Dalemans Ook in 2017 kwam StressFactor al eens naar THHI

Leerlingen organiseren eigen festival tijdens schooluren

Aanstaande maandag 6 mei wordt een speciale dag voor de leerlingen van THHI en PIUS in Tessenderlo. Zij organiseren immers hun eigen festival ‘StressFactor LIVE’ met de aanwezigheid van enkele bekende DJ’s.

StressFactor LIVE is toe aan hun zeventiende jaargang met opnieuw een festivaltour doorheen Vlaanderen. Maar liefst vijftien scholen in Vlaanderen krijgen de kans om een festival op poten te zetten op de speelplaats van de school zelf. In Tessenderlo worden de schoolboeken om 12 uur opgeborgen en genieten ze van de verschillende optredens van de internationaal bekende artiesten zoals Michael Shack en Jebroer. Tussen de optredens door voorzien de leerlingen overheerlijke festivalhapjes- en drankjes, zorgen ze voor het nodige entertainment en kunnen zij genieten van de muziek van de lokale school DJ’s. Onder andere TAGMAG en KBC zorgen voor de nodige extra randanimatie.

De unieke ervaring wordt op school ook gebruikt om leerlingen onder meer aan te leren hoe ze een boekhouding van een dergelijke organisatie doen en hoe persberichten worden geschreven.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer