EPA

LIVE. GP’s Zandvoort en Spanje uitgesteld, géén GP van Monaco in 2020 - Saints-coach Payton eerste coronageval in de NFL

Geen sportactiviteiten in België tot en met 5 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Remus Bogaert

    Wat weer eens bewezen is: voetballers blinken niet uit in intelligentie . Real Madrid zou zulke kerels de les kunnen spellen , nog beter ware ontslag op staande voet.

  • Mo Biraja

    Er zijn er die voetballers en wielrenners die bakken geld verdienen om tegen een balletje of op een fiets te rijden en bakken geld verdienen toch belagrijker vinden dan zorgverleners die waarschijnlijk hun leven kunnen redden dat zijn echte helden en die verdienen nog geen honderste van wat die sporters verdienen als je ziet da die nu twee tot drie schiften achter elkaar moeten werken nu met corona is da geen topsport !

Lees meer