Brandweerpost Tessenderlo kon de machine buiten blussen.
Toon Royackers Brandweerpost Tessenderlo kon de machine buiten blussen.

Takeldiensten kunnen brandende schredder van buurman tijdig naar buiten slepen

Langs de Kanaalweg in Tessenderlo is dinsdagochtend een schreddermachine in brand gevlogen bij Maes Containers. De machine was volop plastiek en ijzer aan het verpulveren, toen er plots vuur ontstond.

De machine stond op dat moment nog in de bedrijfshal van Maes Containers. Gelukkig heeft ook takelbedrijf ‘De Hamse Sleepdienst’ een vestiging in diezelfde straat. Zij zijn gespecialiseerd in het wegslepen van trucks. Met één van hun zware takelwagens konden ze snel de brandende machine naar buiten trekken. Op de binnenkoer van het containerbedrijf kwam brandweerpost Tessenderlo de machine vervolgens nablussen. Door de snelle samenwerking tussen brandweer en takelbedrijf bleef de hangar van het bedrijf gespaard. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer