2 Maarten Vangramberen interviewde Dylan Teuns
Geert Mertens Maarten Vangramberen interviewde Dylan Teuns

Dylan Teuns op bezoek in zijn supporterslokaal

En of Dylan Teuns populair is in zijn supporterslokaal, dat gevestigd is in café ‘t Boerenhof in Meensel-Kiezegem. Een overvol café kwam gisteren luisteren naar het interview dat sportjournalist Maarten Vangramberen, zelf op enkele honderden meters afstand opgegroeid, deed met de profrenner. Teuns is geboren in Diest maar woont in het Limburgse Halen. 

“Via Jef Pittomvils, met wie hij ging trainen met de motor, kwam hij hier terecht”, zegt Vangramberen. Die Pittomvils is niet zomaar de eerste de beste. Het is de neef van Eddy Merckx, die andere grootheid die in het café op handen gedragen wordt. Het supporterslokaal is echt een wielergek-café. Destijds was het supporterslokaal van Ivan Basso en verschillende vedetten uit de wielerwereld, zoals Guido Vancalster en Roland Liboton, zijn er kind aan huis.

Of Dylan al weet, hoe je Meensel in het dialect uitspreekt? “Meinsel”, probeert hij op vraag van Vangramberen. “Nee dus, het is Minsel met een i.”

2 Dylan en Maarten
Geert Mertens Dylan en Maarten

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rudi Beeken

    Hier waren we met veel plezier bij. Een mooi initiatief van Tom Craeninckx!

Lees meer