Een archiefbeeld van de lancering van de Aalterbon, nu vijf jaar geleden.
Foto JSA Een archiefbeeld van de lancering van de Aalterbon, nu vijf jaar geleden.

Aalterbon vijf jaar geleden gelanceerd: nu al bijna 250.000 euro verkocht

De Aalterbon, de cadeaubon die enkel bij de handelaars van Aalter gekocht kan worden, zit bijna aan de kaap van 250.000 euro.

Vijf jaar geleden werd de Aalterbon gelanceerd, en sindsdien gaat het razendsnel voor de plaatselijke cadeaubon. “We zitten bijna een het magische getal van 250.000 euro verkochte Aalterbonnen”, zegt schepen Philippe Verleyen (CD&V). “Er zijn nu al meer dan 200.000 euro bonnen gekocht door inwoners van Aalter en Knesselare. Bij de fusie hebben wij ook meer dan 30.000 euro Aalterbonnen cadeau gegeven ter compensatie voor mensen die hinder ondervonden bij opgelegde adreswijzigingen. Vorig jaar was een absoluut topjaar met net geen 50.000 euro aan verkochte bonnen. Echt een goede zaak voor de handelaars in de fusiegemeente Aalter. Het is geld dat sowieso terugstroomt naar de plaatselijke handelaars. Sinds de fusie kan de Aalterbon natuurlijk ook in Knesselare en Ursel gebruikt worden.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer