Bestuurder gewond na klap tegen boom
Alexander Haezebrouck Bestuurder gewond na klap tegen boom

Bestuurder gewond na klap tegen boom, passant merkt wrak op en belt hulpdiensten

In de Schuiferskapelsesteenweg in Tielt is maandagmorgen omstreeks 3 uur een 22-jarige bestuurder van een Volkswagen Polo gewond geraakt nadat hij tegen een boom knalde. Het was een passant die het wrak opmerkte en de hulpdiensten verwittigde. 

Machiel Standaert uit Doomkerke (Ruiselede) kwam uit de richting van Tielt toen hij om nog onbekende reden de controle verloor over zijn stuur. Zijn Volkswagen Polo sloeg te pletter tegen een boom. De bestuurder zat met de voeten gekneld in het wrak. Een passant die het wrak opmerkte, verwittigde de hulpdiensten. De brandweer, een ziekenwagen en een MUG-team snelden toe. Het kostte de hulpverleners bijna een uur om de man uit zijn hachelijke positie te bevrijden. Machiel Standaert was bij bewustzijn en werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Tielt. Door het ongeval was de weg een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer