3 Mike Tattoo aan het werk, tijdens de opnames van fictiereeks De Doenders. Mercedes van Volcem (links) liet een ‘tattoo’ van Francesco Vanderjeugd zetten, Emmily Talpe ‘tattoos’ van Vincent Van Quickenborne en Bart Tommelein.
Henk Deleu Mike Tattoo aan het werk, tijdens de opnames van fictiereeks De Doenders. Mercedes van Volcem (links) liet een ‘tattoo’ van Francesco Vanderjeugd zetten, Emmily Talpe ‘tattoos’ van Vincent Van Quickenborne en Bart Tommelein.

Burgemeester van Ieper laat ‘tattoos’ van Tommelein en Van Quickenborne zetten: “Ik ben voor triootjes”

Voor u zich in uw koffie verslikt, bovenstaande uitspraak van Emmily Talpe is puur fictief en kadert in opnames van De Doenders. Die fictiereeks van Open Vld West-Vlaanderen zet in het teken van de verkiezingen harde werkers centraal.

De burgemeester van Ieper liet donderdagnamiddag bij Tattoo Mike op de Vlasmarkt in Kortrijk neptattoos van burgemeesters van Oostende en Kortrijk en parlementairen Bart Tommelein en Vincent Van Quickenborne zetten. “Ik ben voor triootjes”, glimlachte ze. “Een beetje kust en een beetje binnenland, de perfecte combinatie.” Mercedes Van Volcem, schepen in Brugge en parlementair, liet een ‘tattoo’ van ‘redder’ Francesco Vanderjeugd zetten. De burgemeester van Staden en parlementair offerde vrijwillig zijn derde plaats op de Vlaamse lijst aan Van Volcem op en staat nu zelf op de vierde plaats. “De liefste politicus die ik ken, een echte vriend. Zet hem op nummer één, zodat hij zeker in het Vlaams parlement verkozen raakt”, vertelde Mercedes Van Volcem. De Doenders is een atypische manier van campagne voeren, in het kader van de verkiezingen op zondag 26 mei.

3 De ‘tattoo’ van Francesco Vanderjeugd, op de linkerarm van Van Volcem.
Henk Deleu De ‘tattoo’ van Francesco Vanderjeugd, op de linkerarm van Van Volcem.

Harde werkers

De fictiereeks van Open Vld West-Vlaanderen toont respect voor de doeners in onze provincie. Negen harde werkers staan centraal: uitbater van de grootste Spar-supermarkt van België Sarah Bouton (39) uit Ieper, hoofd van de Steinerschool Oiheba Bensaâd (42) uit Brugge, vrijwilliger Ann Coulier (58) uit Lombardsijde, schoonheidsspecialiste Gretchen Laloo (46) uit Brugge, onafhankelijk kredietbemiddelaar Carmen Vannes (62) uit Oostende, Tattoo Mike (45) uit Kortrijk, magazijnverantwoordelijke bij een bouwfirma Karim Mameche (36) uit Ledegem, brandweerman en postbode Tijs Callebert (46) uit Wervik en vleesautomaat-bedenker en medezaakvoerster van een familiaal rundveebedrijf Elien Colpaert (31) uit Tielt. De Doenders is een thriller. Grappig ook en met een vette knipoog naar CD&V. En er zit wat erotiek in. De 66 kandidaten van Open Vld spelen een bijrol. De Doenders, branded by geronimo, is vanaf 20 mei te zien op www.dedoenders.be. Daar staat info over de reeks.

3 De ‘tattoo’ van Vincent Van Quickenborne, op de rechterarm van Talpe.
Henk Deleu De ‘tattoo’ van Vincent Van Quickenborne, op de rechterarm van Talpe.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Giovanni Priem

    top

Lees meer