Buro International heropent de toonzaal in de Galgenveldstraat. We zien zaakvoerders Jeroen en Sylvie Van den Bossche (rechts) met hun voltallige team van medewerkers
Sam Vanacker Buro International heropent de toonzaal in de Galgenveldstraat. We zien zaakvoerders Jeroen en Sylvie Van den Bossche (rechts) met hun voltallige team van medewerkers

Buro International heropent na jaar verbouwingswerken

Kantoormeubelspecialist Buro International heropent dit weekend na meer dan een jaar verbouwingswerken de deuren van de hoofdzetel langs de Ringlaan in Tielt.

Buro International, die behalve in Tielt ook vestigingen heeft in Maldegem en in Sint-Niklaas, beschikt voortaan over een compleet vernieuwde toonzaal. “Sinds de start van de verbouwingswerken in juli 2018 verhuisde de collectie tijdelijk naar Maldegem, al bleef het administratief personeel gedurende de werken wel in Tielt”, leggen zaakvoerders Jeroen en Sylvie Van den Bossche uit. “Een klein jaar later is de klus nu helemaal geklaard. De toonzaal en de burelen werden grondig gerenoveerd en gemoderniseerd, terwijl we ook heel sterk hebben ingezet op slimme bedrijfsdomotica.”

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei opent de vernieuwde zaak voor het eerst de deuren voor het publiek met een opendeur-tweedaagse. Buro International is te bereiken via de Galgenveldstraat. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pierre Naessens

    Fantastisch team en prachtige zaak!

Lees meer