De Poes wint goud op het Brugs bierfestival
RV De Poes wint goud op het Brugs bierfestival

De Poes wint goud op Brugs Bierfestival

De Tieltse brouwerij De Poes blijft maar awards verzamelen. Dinsdagavond werd in het Brugse café Lindehof bekend gemaakt welk bier tijdens het Brugs Bierfestival begin februari het meest in de smaak viel bij de bezoekers. De Poes Blond stond op de eerste plaats.

De tweede en derde plaats waren respectievelijk voor Kameradski Balsamico van brouwerij ’t Verzet uit Anzegem en voor Damme Noir van de Damse Brouwers. Alles samen hadden de bezoekers van het bierfestival de keuze tussen 438 verschillende bieren van 83 brouwerijen.

Voor De Poes Blond is het al de derde award dit jaar, nadat het bier eerder ook al goud wegkaapte op twee internationale bierfestivals in Lyon en Frankfurt. Het Brugs bierfestival en de bijhorende verkiezing van het beste bier werd dit jaar al voor de twaalfde keer in goede banen geleid door De Brugse Autonome Bierproevers.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer