In 2018 stonden 1.200 deelnemers aan de start van de City Trail in Tielt.
Sam Vanacker In 2018 stonden 1.200 deelnemers aan de start van de City Trail in Tielt.

Derde City Trail krijgt nieuw parcours (maar het blijft nog even geheim)

Serviceclub Kiwanis en de stad Tielt organiseren op zondag 15 september de derde editie van de City Trail. Opnieuw belooft het een ware ontdekkingstocht door Tielt te worden, want de organisatie pakt uit met een nieuw parcours. Al houden ze het traject nog geheim.

“Van herhaling zal geen sprake zijn”, verzekert Henk Verbeke van Kiwanis. “Op Autoloze Zondag 15 september kunnen lopers en wandelaars Tielt opnieuw ontdekken van een andere kant. Het parcours voert door een aantal opmerkelijke gebouwen, maar welke dat zijn, houden we nog liever even geheim. Sowieso zitten er plaatsen tussen waar zelfs rasechte Tieltenaars nog nooit zijn geweest.”

Opnieuw kunnen lopers en wandelaars kiezen tussen een traject van vijf of tien kilometer. Het startschot wordt gegeven aan de Europahal om 15 uur. StuBru-persoonlijkheid Stijn Vlaeminck presenteert het evenement. Inschrijven kan op www.tieltcitytrail.be. Wie voor 31 augustus inschrijft, betaalt negen euro. De dag zelf is dat vijftien euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer