Drumband Firestix zoekt nieuwe rekruten
Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele Drumband Firestix zoekt nieuwe rekruten

Drumband Firestix zoekt nieuwe rekruten

Drumband Firestix, de drumband van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele, is op zoek naar vers bloed. Vanaf zaterdag 18 mei start een nieuwe lessenreeks, waarvoor de drumband nu een oproep lanceert.

De drummers ondersteunen het orkest en majorettes tijdens optredens en concerten, maar brengen ook eigen shows. “Zo neemt Firestix op 11 mei samen met het orkest  deel aan de Internationale Taptoe in Roeselare”, legt Pieter-Jan Denolf van Sint-Cecilia Aarsele uit. “De groep telt nu twintig jeugdige drummers en vanuit de jeugddrumband stromen regelmatig nieuwe krachten door naar de drumband. Onder begeleiding van Louis Snauwaert start op 18 mei een wekelijkse lessenreeks. De repetities vinden telkens van 15.45 tot 16.45 uur plaats in de Aarseelse parochiezaal in de Jules Van Ooststraat. We vragen dat nieuwe rekruten minstens een jaar muzikale ervaring hebben en uiteraard een gezond gevoel voor ritme.”

Geïnteresseerden kunnen terecht bij Louis Snauwaert op 0479/51.30.42 of www.cecilia-aarsele.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer