© Bart Leye

Geen treinverkeer tussen Deinze en Tielt

Er rijden op dit moment geen treinen tussen Deinze en Tielt. Dat komt door een probleem met de bovenleiding niet zo ver van het station van Tielt. Omstreeks 16.30 uur kwam een trein die van Gent-Sint-Pieters naar De Panne reed, stil te staan. “De 250 reizigers werden binnen de twintig minuten geëvacueerd en naar het station van Tielt gebracht”, zegt Thomas Baeken van Infrabel. “Er zou een inslag gebeurd zijn op de bovenleiding waardoor de stroom onderbroken werd. We zijn op dit moment met een werktrein aan het onderzoeken waar het probleem zich precies situeert.” Ondertussen rijden er voorlopig geen treinen tussen Deinze en Tielt in beide richtingen. Wanneer het probleem zal opgelost zijn, is voorlopig nog onduidelijk. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Evelyne Theys

    Wat mij verbaast is dat er staat: binnen de 20 min geëvacueerd! Ikzelf zat op deze trein en om 18u00 hebben we de trein mogen verlaten (nadat we 2u stil stonden!). Deze morgen hoorde ik zelfs van personeel NMBS dat er een blikseminslag was....?????? Allemaal leugens! Heel straf wat ik hier nu lees!

  • Wim Devos

    Binnen de 20 min??????

Lees meer