Je kan genieten van cocktails.
Getty Je kan genieten van cocktails.

Handelaars zetten zomer in met feestje op Hof Van Praet

Unizo en de handelaars van Aalter organiseren op dinsdag 14 mei een Ondernemerscafé op het Hof van Praet, om zo het zomerseizoen officieel op gang te duwen.

Op het Hof van Praet, dat is het plein boven de ondergrondse parking aan de Boomgaard, wordt dinsdag vanaf 19 uur een Tropical Bar gezet. “We zetten niet alleen de zomer in, maar geven ook het officiële startschot van de Winkel(h)ieractie en Shopping@Aalter”, klinkt het bij Unizo Aalter. “Samen met heel wat ondernemers geniet je dinsdagavond van een hapje en een drankje, en brengen we iedereen op de hoogte van een nieuwe spaaractie in aanloop naar Shopping@Aalter.”

De Winkel(h)ieractie is een initiatief dat in samenwerking met de gemeente Aalter, Unizo Knesselare, Handelsbelangen Lotenhulle-Poeke en Urselse Ondernemers op poten gezet wordt om het lokaal shoppen te stimuleren. Iedereen kan van 23 mei tot en met 23 juni stempels verzamelen bij de deelnemende handelaars. Na afloop worden in elke deelgemeente drie volwassenen en drie kinderen gelukkig gemaakt met Aalterbonnen of een prijs op maat van kinderen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer