Kamerkoor Ultreya uit Tielt
RV Kamerkoor Ultreya uit Tielt

Kamerkoor Ultreya gaat nostalgische toer op

Kamerkoor Ultreya organiseert op zondag 16 juni onder de noemer ‘Ultreya Nostalgisch!’ een aperitiefconcert in de Vande Vyverezaal van Mivalti. 

Zoals de naam al doet vermoeden wordt resoluut gekozen voor tijdloze klassiekers van onder andere The Beatles, Raymond van het Groenewoud en The Bee Gees. Het koor, dat onder leiding staat van Tom Hoornaert, laat zich voor de gelegenheid begeleiden door een ensemble bestaande uit drum (Bart Langeraet), piano (Bart Feys) en basgitaar (Sandy Vandendriessche). Het concert start om 11 uur. Bezoekers worden aangeraden te parkeren aan het station. De zaal ligt op vijf minuten wandelafstand en is te bereiken via de Gruuthusestraat 36.

Kaarten kosten tien euro en zijn te verkrijgen bij alle koorleden of kunnen gereserveerd worden op 0494/15.91.38 of via reservatie@ultreya.be. Na het concert wordt een gratis drankje aangeboden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer