De medewerkers van het onderhoud en de logistiek van Maria Ter Ruste ontvangen een 'Savings Potential Certificate' naar aanleiding van de Dag van de Schoonmaak op donderdag 20 juni.
Sam Vanacker De medewerkers van het onderhoud en de logistiek van Maria Ter Ruste ontvangen een 'Savings Potential Certificate' naar aanleiding van de Dag van de Schoonmaak op donderdag 20 juni.

Maria Ter Ruste zet poetsvrouwen in de bloemetjes

23 medewerkers van de onderhoudsdienst en de logistieke dienst van rusthuis Maria Ter Ruste werden dinsdag in de bloemetjes gezet naar aanleiding van de Dag van de Schoonmaak op 20 juni. De vrouwen kregen ook een ‘Savings Potential’-certificaat overhandigd.

“We zetten de medewerkers in de bloemetjes voor hun dagelijkse inzet, maar ook voor hun inzet voor het milieu”, zegt directeur Wim Velghe. “Sinds de verhuis naar de nieuwbouw vorig jaar gebruiken we namelijk duurzame schoonmaakproducten. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij tot een propere maatschappij. Met dit certificaat worden onze ecologische besparingen uitgedrukt in minder olieverbruik, minder plastic en minder CO2-uitstoot.” Alle medewerkers kregen een fles Green Care-schoonmaakproduct en een microvezeldoek van leveranciers Werner & Merts en Salubris.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer