Steven Devliegere, Wim Van Geert, Kurt Willem, Mister Gay Belgium Bart Hesters, en MGB-organisator Bram Bierkens klinken met bubbels in de studio van Radio Kix.
Joeri Seymortier Steven Devliegere, Wim Van Geert, Kurt Willem, Mister Gay Belgium Bart Hesters, en MGB-organisator Bram Bierkens klinken met bubbels in de studio van Radio Kix.

Meetjesland stemt ‘9 to 5’ van Dolly Parton op 1 in Radio Kix Holebi Top 100

De Meetjeslanders hebben de meezinger ‘9 to 5’ van Dolly Parton afgelopen weekend op nummer 1 gestemd in de Holebi Top 100 van Radio Kix.

Radio Kix uit Aalter zocht de voorbije weken naar de leukste plaatjes voor de roze vrienden. Zaterdag werd de lijst gedraaid en kwamen onder andere Mister Gay Belgium Bart Hesters en de nieuwe finalisten van Mister Gay Belgium naar de radiostudio in het Loveld in Aalter. Steven Devliegere en Kurt Willem van Big Brother praatten de plaatjes aan mekaar. “Dolly Parton stond verrassend op 1 met ‘9 tot 5’”, zegt stationmanager Wim Van Geert. “Cher stond op twee met Believe. De bronzen plak was dit jaar voor ‘Born this way’ van Lady Gaga. Een totaal andere top dan vorig jaar, maar dat maakt het net zo leuk.”

Info: www.radiokix.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer