3 Het publiek genoot van de optredens.
Joke Couvreur Het publiek genoot van de optredens.

Melkrock lokt 1.400 muziekliefhebbers

De tweeëntwintigste editie van Melkrock kon opnieuw op heel wat belangstelling rekenen. Het gezellige familiefestival had de weergoden mee en net als in 2018 vonden ongeveer 1.400 muziekliefhebbers hun weg naar recreatiedomein de Watewy in Tielt.

Namen zoals Spinvis, Jaguar Jaguar en STAKE lokten heel wat volk naar de festivalweide. Van de hevige wind van zaterdag was op zondag geen sprake meer. Bovendien bleef het droog en naar de avond toe kreeg Tielt zelfs wat zon. Volgens Bram Vermeersch van de organiserende vzw Heelal is er ongeveer evenveel volk als vorig jaar. “Exacte cijfers hebben we nog niet, maar de sfeer is weeral fantastisch. De heuveltjes van de Watewy zitten gezellig vol, de groepen spelen netjes op tijd en ook op het tweede podium in de zijtent verloopt alles vlekkeloos. Zonder meer een topeditie.”

3 Veel volk op de Watewy voor de 22ste editie van Melkrock
Joke Couvreur Veel volk op de Watewy voor de 22ste editie van Melkrock

Er waren opvallend veel gezinnen op de Watewy. “We blijven per slot van rekening een heel kindvriendelijk festival”, gaat Vermeersch verder. “Terwijl ouders genieten van de muziek kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven in onze speelstraat of op de speeltoestellen van de Watewy. Een troef die we graag in de verf zetten.”

3 Het publiek genoot van de optredens.
Joke Couvreur Het publiek genoot van de optredens.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer