2 De finalisten van Mister Gay Belgium komen zich zaterdag in Aalter voorstellen.
RV De finalisten van Mister Gay Belgium komen zich zaterdag in Aalter voorstellen.

Radio Kix zendt zaterdag Holebi Top 100 uit (en krijgt Mister Gay Belgium op bezoek)

Radio Kix uit Aalter zendt op zaterdag 11 mei de Holebi Top 100 uit. Je kan komen mee feesten in het Kix-café, samen met de finalisten van Mister Gay Belgium.

Radio Kix kleurt zaterdag helemaal roze. “Vanaf 14 uur zenden we de nieuwe Holebi Top 100 uit, die door de luisteraars zelf is samengesteld”, zegt stationmanager Wim Van Geert. “Je kan natuurlijk luisteren tussen 14 en 23 uur, maar je kan ook langs komen naar ons Kix Café aan de studio in Brug-Zuid 12 in Aalter. De kandidaten van Mister Gay Belgium komen zich in de loop van de namiddag voorstellen, en ook huidig Mister Gay Belgium is van de partij. Leuk om al die knappe kerels live te ontmoeten.”

Eén luisteraar die stemde, wint zaterdag het KIX-verwenpakket. “Dat wordt een weekend op hotel met ontbijt en diner, en die mag dat weekend ook rijden met de elektrische wagen Kia E-Niro”, klinkt het nog.

Luisteren kan op 104.7 FM. Info: www.radiokix.be.

2 De top 3 van de verkiezing van vorig jaar, met in het midden Mister Gay Belgium Bart Hesters. Links zie je Nick Van Vooren uit Eeklo.
Photonews De top 3 van de verkiezing van vorig jaar, met in het midden Mister Gay Belgium Bart Hesters. Links zie je Nick Van Vooren uit Eeklo.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer