De organisatoren van de Vervaet Verhuis All Star Game.
RV De organisatoren van de Vervaet Verhuis All Star Game.

Sgolba Aalter sluit seizoen zaterdag met All Star Game: beste spelers uit verschillende ploegen op één veld

Basketclub Sgolba Aalter sluit op zaterdag 11 mei het seizoen af met de Vervaet Verhuis All Star Game in het Sportpark in Aalter.

Een selectie van de beste Oost- en West-Vlaamse ploegen, aangevuld met gastspelers uit de nationale reeksen, neemt het voor het goede doel tegen elkaar op in een galawedstrijd. Liefhebbers kunnen onder andere Nick Celis, Joren Vermoesen, Lars De Lepeleire en Leroy Anthonis aan het werk zien. “Met ook nog een ‘dunk contest’ is het duidelijk dat de liefhebbers van spektakelrijk basketbal aan hun trekken zullen komen. In de ‘3-point contest’ wordt het afwachten wie titelverdediger Brandon Freeman van Gent Hawks kan opvolgen”, klinkt het.

Het spektakel start zaterdag om 16 uur met de Rookie Game, waarin een selectie van Ghent Basketball het opneemt tegen een jeugdploeg van BC Oostende. Om 18 uur is het in de Vintage Game aan enkele oude gloriën om hun basketbalschoenen nog eens van onder het stof te halen. Om 20.15 uur is het dan de All Star Game. Tickets kosten 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Info: www.allstargame.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer