De jaarmarkt tijdens de Stationskermis bracht vorig jaar heel wat volk op de been.
Stad Tielt De jaarmarkt tijdens de Stationskermis bracht vorig jaar heel wat volk op de been.

Stationskermis en stationsfeesten met jaarmarkt en rommelmarkt

De oudste kermis van Tielt - de teller staat ondertussen op 106 jaar - staat voor de deur. Vaste ingrediënten van de stationsfeesten zijn traditioneel de rommelmarkt en de jaarmarkt. Opnieuw wordt flink ingezet op kinderanimatie.

De aftrap wordt gegeven op donderdag 15 augustus met een rommelmarkt. Opnieuw worden vierhonderd standhouders verwelkomd. Organisator Spoor 10 verwacht zelfs standhouders uit alle uithoeken van het land. Het tweede luik van de stationsfeesten bestaat uit de jaarmarkt op zondag 18 augustus. Er worden net als vorig jaar tachtig standhouders verwacht, die samen een gevarieerd aanbod aan producten bieden.

Openluchtspeelplein

Tegelijk wordt weer stevig ingezet op kinderanimatie. Een flink deel van de jaarmarkt wordt omgetoverd tot een gratis openluchtspeelplein met springkastelen, volksspelen, kindergrime en een ballonnenclown. Om 15 uur is er een optreden van de Accomusicband op het Stationsplein. De omgeving van het station wordt verkeersvrij gemaakt tussen 14.30 en 22 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer