De zussen Cindy en Leen met professor Yves Benoit van Kinderkankerfonds van het UZ Gent
Joris Defour De zussen Cindy en Leen met professor Yves Benoit van Kinderkankerfonds van het UZ Gent

Truckrun en Kidsfundag in Europahal ten voordele van kinderkankerfonds

KKF&Co organiseert aanstaande zondag 30 juni voor het tweede jaar op rij een Truckrun ten voordele van het Kinderkankerfonds van het UZ Gent. Voor het eerst wordt de Truckrun op hetzelfde moment georganiseerd als de jaarlijkse Kidsfundag van het KKF. Beide evenementen vinden plaats in en rond de Europahal.

De dag wordt in goede banen geleid door de zussen Cindy en Leen Wielfaert van KKF&Co. De Truckrun start al om 10 uur ‘s morgens aan de Europahal. Rond de middag wordt teruggekeerd naar de startplaats, waar frietjes met frikandellen of gyros voorzien worden. De truckers betalen 50 euro. Alle kinderen met een beperking of ziekte mogen gratis meerijden. Zowel kinderen als vrachtwagenchauffeurs kunnen zich nog steeds inschrijven via kkfenco@gmail.com. 

Na de maaltijd wordt omstreeks 14 uur het startschot gegeven voor de tweede editie van de Kidsfundag. De Europahal wordt omgetoverd tot een kinderspeeldorp. Doorlopend worden er workshops aangeboden en wordt er randanimatie voorzien. Kinderen betalen 10 euro, volwassenen komen er gratis in. Alle kinderen gaan met een goodiebag naar huis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer