2 De leden van Turnkring Atlas gaven 24 uur het beste van zichzelf in het kader van de Warmste Week.
Joke Couvreur De leden van Turnkring Atlas gaven 24 uur het beste van zichzelf in het kader van de Warmste Week.

Turnathon Turnkring Atlas levert 2.000 euro op voor goede doel

De 372 leden van Turnkring Atlas toonden zich van hun meest sportieve kant voor het goede doel. Van vrijdag 18 uur tot zaterdag 18 uur turnden ze non-stop in sporthal De Ponte. Dit in het kader van de Warmste Week en ten voordele van Turnkring Vlamertinge, die turnlessen aanbiedt voor kinderen en jongeren met een beperking. 

Natuurlijk sportten niet alle leden het klokje rond. De deelnemers werden opgedeeld volgens leeftijd en niveau. De trainers en de senioren namen de nachtelijke uren voor hun rekening. “Ik moet bekennen dat ik inderdaad redelijk stijf ben”, zegt organisatrice Marloes De Brabandere. “Van de 24 uren heb ik er zelf vijf actief meegeturnd. Maar het was fantastisch. M’n medeorganisator Tibo Spiessens en ik zijn enorm verrast door de opkomst van het publiek. Die lag echt veel hoger dan we gedacht hadden. Zowel op vrijdagavond, en dit tot in de late uurtjes, als op zaterdag was er quasi constant publiek aanwezig. Dat bracht niet alleen geld in het laatje, maar was ook voor ons de stimulans om door te zetten.” Op het einde van de rit bleek dat de turnathon 1.790,75 euro had opgebracht. Ook Stijn De Rammelaere deed een duit in het zakje waardoor de turnathon in z’n totaliteit 2.000 euro opgeleverd heeft voor Turnkring Vlamertinge.

2 De 'Turnathon' van Turnkring Atlas tvv De Warmste Week.
Joke Couvreur De 'Turnathon' van Turnkring Atlas tvv De Warmste Week.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer