Wendy Malego, hier in Het Groot Verzet in Deinze, is vanaf september ook actief in Foyer De Scène in Tielt.
Anthony Statius Wendy Malego, hier in Het Groot Verzet in Deinze, is vanaf september ook actief in Foyer De Scène in Tielt.

Wendy Malego is nieuwe uitbater Foyer De Scène

Wendy Malego is door de stad aangeduid als nieuwe uitbaatster van foyercafé De Scène in cultuurcentrum Gildhof. Daarmee keert ze terug naar een bekend nest, want ze baatte de zaak tot 2015 al eens uit met Stefaan De Clercq. Daarna zette hij de zaak alleen verder, maar die concessie tussen hem en de stad is ondertussen ontbonden.

De kandidaturen voor een nieuwe concessie moesten op 15 april binnen zijn, maar ondertussen is er met Wendy Malego dus een nieuwe uitbaatster aangeduid. Ze was lange tijd actief binnen politieke partij Groen, maar verhuisde later naar Deinze. Daar baat ze sinds juni 2018 brasserie Het Groot Verzet in het lokaal dienstencentrum uit. Nu gaat ze beide zaken combineren. De opening van de vernieuwde Foyer De Scène is gepland op 1 september.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer