2 Bergévest in Tienen is opnieuw open voor verkeer.
Bollen Bergévest in Tienen is opnieuw open voor verkeer.

Bergévest opnieuw open voor verkeer

De werken aan de riolering dwars onder de Bergévest, die het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) in samenwerking met De Watergroep uitvoert, zijn afgerond. AWV stelt de Vesten dus opnieuw open voor het verkeer ter hoogte van het kruispunt van de Slachthuisstraat en de Kapucijnenstraat. “Omwille van enkele onverwachte elementen zoals sterk opkomend grondwater hebben deze werken langer geduurd dan eerst was voorzien”, klinkt het.

De komende drie weken heeft de aannemer zijn jaarlijks bouwverlof. Gedurende deze periode wordt er niet gewerkt aan de Vesten. “Na het bouwverlof worden de werkzaamheden hervat aan het kruispunt met de Slachthuisstraat. Van augustus tot oktober realiseert Wegen en Verkeer hier de bovengrondse herinrichting van het kruispunt.”

Het kruispunt met de Slachthuisstraat blijft afgesloten tot oktober. Alle handelszaken in de Slachthuisstraat en de Hamelendreef blijven bereikbaar via het Industriepark. Alle info vind je op www.wegenenverkeer/tienen.

2 Bergévest in Tienen is opnieuw open voor verkeer.
Bollen Bergévest in Tienen is opnieuw open voor verkeer.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer