Ere-burgemeester Logist gaat weer gidsen

Na het succes van de wandelweekends in 2016 organiseren S-Plus, S-Sport en de Socialistische Mutualiteit van Brabant een tweetal natuurwandelingen in de deelgemeenten Vissenaken en Oplinter.

Ere-burgemeester Marcel Logist zal op deze wandelingen weer fungeren als gids en kenner van de omgeving. "Donderdag 20 april om 19 uur verkennen we de Rozendaalbeekvallei in Vissenaken. Er is parking voorzien naast de Sint-Maartenskerk en de wandeling vertrekt aan Natuurhuis De Gors, Metselstraat 75 in Vissenaken", zegt Gilbert Vandervelpen. "Zaterdag 22 april maken we ons om 14 uur klaar om de Bloesemwandeling in Oplinter te starten. We vertrekken aan de Sint-Genovevakerk, Sint-Genovevaplein in Oplinter. Hier is ook parkeermogelijkheid. Met deze natuurwandeling kunnen we de fruitbloesems in de deelgemeenten Oplinter en Sint-Margriet Houtem bewonderen.


Nadien kunnen we nog een drankje gebruiken in Café De Kroeg aan het vertrekpunt van deze wandeling. Iedereen is van harte welkom op beide wandelingen. Deelname voor deze wandelingen is volledig gratis."


(VDT)

Lees meer