TIENEN-AARSCHOT-DIEST-illustratie politie
Bollen TIENEN-AARSCHOT-DIEST-illustratie politie

Inbrekers op pad

Dieven hebben in de voorbije dagen op meerdere plaatsen in Tienen geprobeerd om hun slag te slaan.

In het industriepark kreeg de firma Vanwezel ongewenst bezoek. Daar werd donderdag omstreeks 15.30 uur een inbraak vastgesteld. De daders hadden een gat in een loodsmuur gemaakt, maar volgens de eerste vaststellingen werd er niets gestolen. Op de achterliggende parking werd opvallend genoeg wel een zijspiegel van een bestelwagen gevonden.

In de Galgestraat probeerden dieven diezelfde avond omstreeks 20.30 uur een woning binnen te dringen. Ze konden een raam van de badkamer forceren, maar moesten meteen weer afdruipen toen plots het inbraakalarm in werking trad. Ook hier was er dus geen buit.

In het Merelhof werd omstreeks 21.50 uur een woninginbraak vastgesteld. Daar konden de daders een raam van de garagepoort forceren. De woning werd doorzocht, maar het is niet duidelijk of er ook effectief iets gestolen werd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer