Leerlingenconcert ART@theBIB

Op woensdag 14 november van 15.30 uur tot 17.30 uur brengen de leerlingen van de Academie Regio Tienen, ‘ART@theBIB in de stadsbibliotheek aan de Grote Markt.

De affiche
RV De affiche

Voor de bezoekers van de bibliotheek wordt het genieten van een streepje muziek tijdens het grasduinen in het aanbod van de bib. Dat kan dankzij het project ART@theBib, waarbij leerlingen van de Academie Regio Tienen (ART) de kans krijgen om op een laagdrempelige manier hun muziek te brengen. Terwijl de muzikanten oefenen voor een groter concert en zo hun zelfvertrouwen opkrikken, maken de bezoekers kennis met misschien nog onbekende kunsttakken. De concerten zijn akoestisch zodat de rustige atmosfeer van de bibliotheek behouden blijft. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer