Tienen Proeft kende succes

 ‘Tienen Proeft’ is ondertussen een klassieker onder de evenementen van de Tiense regio. De jongste editie had op het gebied van streekbieren voor elk wat wils. Van trappisten en geuzes tot pilsbier en tripels met een rijk verleden en een leuk verhaal.       

2 TIENEN-Tienen Proeft
Bollen TIENEN-Tienen Proeft

Het was mooi weer, en er kwamen dus heel wat mensen proeven op de Grote Markt. Met 23 brouwerijen en bierfirma's, waaronder acht nieuwkomers, werden er een 50-tal bieren geschonken. Enkele nieuwe biertjes werden tijdens ‘Tienen Proeft’ zelfs voor het eerst voorgesteld aan het publiek. De Hagelandse Biergenieters brachten voor deze 10de editie van de streekbierenmarkt ook een exclusieve hopjenever op de markt, gestookt uit de eigen biercollectie. HoReCa Oost-Brabant nam een deel van de catering op zich met vijf standjes die lekkers aanbieden. Verder waren er nog kraampjes waaraan een uitgebreid gamma aan streekproducten, gaande van chocolade over kaas tot worstjes. Heel wat proevertjes dus. 

2 TIENEN-Tienen Proeft
Bollen TIENEN-Tienen Proeft

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer