Think Pink verkoopt twee modellen mondmaskers, 80 procent van de opbrengst gaat naar de strijd tegen borstkanker.
Think Pink Think Pink verkoopt twee modellen mondmaskers, 80 procent van de opbrengst gaat naar de strijd tegen borstkanker.

Tweede gratis mondmasker beschikbaar pas beschikbaar vanaf 28 mei

Tijdens de eerste week van mei kreeg elke Tienenaar een gratis mondmasker in de brievenbus. In de enveloppe werd ook een waardebon toegevoegd voor een tweede gratis mondmasker, vanaf maandag 18 mei af te halen bij de apotheek. De leverancier van deze mondmaskers heeft nu laten weten dat de levering vertraging opgelopen heeft. Dit betekent dat de mondmaskers pas vanaf donderdag 28 mei in de apotheek beschikbaar zullen zijn.

Voor de tweede levering van mondmaskers plaatste de stad Tienen een groepsaankoop bij Think Pink. Deze mondmaskers zouden deze week geleverd worden, zodat ze vanaf maandag via de apotheken verdeeld konden worden.

De leverancier heeft nu echter laten weten dat de geplande levering niet op het voorziene tijdstip kan gebeuren. Hierdoor zullen de mondmaskers pas vanaf donderdag 28 mei ter beschikking zijn in de apotheken. De apotheken kregen de nodige affiches om deze boodschap uit te hangen.

Lees meer