Patrick I ofPatrick Louwet is de 69 ste prins carnaval in Tongeren.
Linda Meurs Patrick I ofPatrick Louwet is de 69 ste prins carnaval in Tongeren.

Dj Patrick is 69ste prins carnaval in Tongeren

Patrick Louwet (55) uit Tongeren werd door het feestcomité van de Ridders van Morepoit tot Buekenberg (Moerenpoort en Beukenberg) meermaals gevraagd of hij het zag zitten om prins carnaval in Tongeren te worden. Telkens moest hij al knarsetandend neen zeggen omdat hij zich als dj Patrick niet kon vrijmaken. Nu heeft Patrick toch ja gezegd. 

Het voorbije weekend werd hij in cultuurcentrum De Velinx in het bijzijn van burgemeester en schepenen van de stad en 1.800 mensen die carnaval in hun hart dragen verkozen tot Patrick I. Als 69ste prins carnaval zal hij zondag 3 maart de scepter zwaaien over de carnavalstoet die dan door de straten van het centrum van Tongeren zal trekken. “Hij heeft lang getwijfeld om toe zeggen”, reageert Grank Grotars, de commandeur bij de Ridders van Morepot tot Beukenberg. “Nu heeft hij de knoop doorgehakt, en daar zijn we blij om. Hij is eigenlijk de huis-dj van het Tongerse carnaval en van menig ander evenement in het carnavalseizoen.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer