Kurt Huberecht en Nathalie Fiers verdwenen elf maanden geleden samen. Haar lichaam is nu teruggevonden op de bodem van de zee, dat van hem nog altijd niet.
RV Kurt Huberecht en Nathalie Fiers verdwenen elf maanden geleden samen. Haar lichaam is nu teruggevonden op de bodem van de zee, dat van hem nog altijd niet.

Exclusief voor abonnees

“We hebben het haar net verteld: je mama is gevonden, maar nu moeten we haar begraven”

Lichaam van duikster na 11 maanden gelokaliseerd op zeebodem, grootouders zorgen nu voor haar dochtertje (5)

“We hadden de hoop eigenlijk al opgegeven.” Elf maanden geleden geraakte hun dochter Nathalie Fiers (36) samen met haar partner vermist terwijl ze naar een wrak doken. Dinsdagavond stond de politie met nieuws aan hun deur in Oostkamp: Nathalies lichaam is gelokaliseerd, op de bodem van de zee, dertig meter diep. “We hebben het net aan haar dochtertje van vijf proberen uit te leggen: dat haar mama gevonden is, maar dat ze begraven moet worden. Dat was beenhard”, zegt Philip Fiers (67).

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Dewulf

    Innige deelneming en veel sterkte. Wij waren dinsdag aanwezig op het concert en de groep heeft inderdaad alles gegeven... we hadden geen vermoeden dat dit ter ere van jullie dochter was.

  • Kris Wellens

    Heel veel sterkte voor de familie.

Lees meer