Nadine W. blijft de veroordelingen opstapelen.
Dujardin / Houwen Nadine W. blijft de veroordelingen opstapelen.

Beruchte tafelschuimster krijgt wederom 2 maanden cel voor 8 onbetaalde rekeningen op restaurant

Tafelschuimster Nadine W. (49) heeft in de Brugse rechtbank opnieuw 2 maanden cel gekregen voor in totaal 8 feiten van afzetterij. Haar advocaat Peter Gonnissen gaat wellicht in beroep tegen het vonnis.

De tafelschuimster moest zich vorige maand voor de correctionele rechter verantwoorden voor 8 feiten in Gent, Torhout, De Haan, Knokke, Kortrijk en Bredene. Net als in al haar voorgaande zaken at Nadine W. haar buikje rond, zonder achteraf de rekening te betalen. Om grote bedragen ging het nooit. Meestal bestelt W. een croque monsieur of portie kaaskroketten, vergezeld van één of enkele koffietjes. In één van de drie dossiers waarvoor W. dinsdagmorgen veroordeeld werd, betaalde de vrouw bijvoorbeeld een rekening van 9,20 euro niet voor een espresso en cappuccino. Waar de rechters W. voor de zomer nog steevast de maximumstraf van 6 maanden oplegden, beperkte de rechtbank de gevangenisstraf voor de vrouw nu tot 2 maanden. De verdediging gaat wellicht in beroep tegen de uitspraak. Volgens advocaat Peter Gonnissen kampt zijn cliënte immers met psychologische problemen. De correctionele rechtbank in Gent stelde vorige maand een psychiater aan om haar te onderzoeken.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • michel De Blay

    Zit die nu nog niet vast??

  • Diana De Wit

    Sluit ze dan op in een psychiatrische instelling!!!!

Lees meer