Nadine W. toen ze zoals vaker een croque monsieur ging eten zonder betalen
JHM Nadine W. toen ze zoals vaker een croque monsieur ging eten zonder betalen

Beruchte tafelschuimster slaat dag na zware vordering opnieuw twee keer toe

De overtreffende trap van onverbeterlijkheid. Anders kan je het gedrag van ’s lands bekendste tafelschuimster Nadine W. niet noemen. 

Dinsdag maakte het parket bekend dat het voortaan telkens de maximumstraf zou vorderen tegen de vrouw die al 120 keer ging tafelen zonder betalen: 6 maanden cel en 24.000 euro per dossier. In totaal hangt haar nu al meer dan 7 jaar cel en 100.000 euro boete boven het hoofd. Maar dat maakt geen indruk op Nadine. Woensdag spoorde ze immers naar Torhout, bij de kusthoreca is ze te bekend – of berucht – geworden. ’s Middags ging ze lekker gaan eten bij de Chinees – die uitbaters kenden haar natuurlijk niet – en alweer werd de politie gebeld. 

De vrouw werd gearresteerd en opnieuw duchtig de les gespeld. Er werd haar ook verteld welke loodzware straf haar boven het hoofd hing. Maar maakte dat indruk? Absoluut niet: ’s avonds ging ze in Torhout een pizza gaan eten zonder betalen. Opnieuw werd ze gearresteerd. Maar een aanhouding kan nog steeds niet. Daarvoor is het wachten tot haar totale straf meer dan 3 jaar bedraagt. 

125 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Natacha Verpoort

    Toon eens haar foto aan iedereen dat is toch niet moeilijk! Tzal snel gedaan zijn! Waarom steeds die zever en al die compassie!

  • willy De Bie

    er is duidelijk iets mis met onze wetgeving!!

Lees meer