3 De materiële schade na het ongeval op de Rijksweg in Gullegem was aanzienlijk.
Hans Verbeke De materiële schade na het ongeval op de Rijksweg in Gullegem was aanzienlijk.

Drie lichtgewonden bij ferme kop-staartaanrijding op drukke invalsweg

Bij een ongeval op de Rijksweg in Gullegem zijn woensdagmorgen drie bestuurders lichtgewond geraakt. De materiële schade was aanzienlijk.

De botsing gebeurde iets voor 9 uur. Een personenwagen stond stil op de rijweg, klaar om links af te slaan naar een asfaltbaantje dat recent werd aangelegd om in de richting van het provinciaal domein Bergelen te rijden. De chauffeur van een bestelwagen, in dienst van het klimatisatiebedrijf Engie Axima, merkte te laat de stilstaande Jeep op. De man remde nog maar kon een aanrijding niet vermijden. Een chauffeur van pakjesdienst Reli Express uit Oostkamp knalde op zijn beurt vol achteraan op de bestelwagen van Engie Axima.

3 De materiële schade na het ongeval op de Rijksweg in Gullegem was aanzienlijk.
Hans Verbeke De materiële schade na het ongeval op de Rijksweg in Gullegem was aanzienlijk.

Pakjes overgeladen

De drie bestuurders werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Geen van hen was er erg aan toe. Een tweede bestelwagen van Reli Express snelde ter plaatse om de gestrande pakjes over te laden, zodat de levering niet al te veel vertraging opliep. De drie voertuigen werden getakeld, de brandweer strooide absorberende korrels om gelekte vloeistoffen te neutraliseren. Door het ongeval was er een tijdlang plaatselijk alleen maar beurtelings verkeer mogelijk op de drukke invalsweg naar de industriezone Gullegem/Moorsele.

3 Een tweede bestelwagen van het koerierbedrijf Reli Express uit Oostkamp snelde ter plaatse om de gestrande pakjes over te laden en alsnog snel op hun bestemming te krijgen.
Hans Verbeke Een tweede bestelwagen van het koerierbedrijf Reli Express uit Oostkamp snelde ter plaatse om de gestrande pakjes over te laden en alsnog snel op hun bestemming te krijgen.

Lees meer