Marleen Beernaert van kledingzaak Scalini werkt voorlopig enkel op afspraak.
rv Marleen Beernaert van kledingzaak Scalini werkt voorlopig enkel op afspraak.

Kledingzaak Scalini werkt voorlopig enkel op afspraak: “Klanten krijgen zo beste service”

De klanten van Scalini Fashion in Torhout krijgen een persoonlijke aanpak, nu de winkels weer mogen openen. De kledingzaak werkt voorlopig enkel op afspraak. 

“De droom van iedere shoppinglover wordt werkelijkheid”, zegt zaakvoerster Marleen Beernaert. “Iedere klant krijgt een personal shopper toegewezen. De winkeltijd wordt in blokken van één uur opgedeeld en kan telefonisch gereserveerd worden. Indien er à la minute een verkoopster vrij is, kan dat eventueel ook nog. Maar enkel als voldaan kan worden aan de voorwaarden die we gesteld hebben.”

En die voorwaarden zijn niet mis. Een volledige puzzel zorgde ervoor dat de klanten bij de reservatie van hun aankooptijd al hun kledingmaat moeten doorgeven. Zo zullen dames die dezelfde maat hebben, niet op dezelfde dag kunnen komen winkelen. "We bieden de garantie dat ieder stuk, na pasbeurt van de klant, door de stomer wordt gereinigd en pas de volgende dag weer in de rekken wordt gehangen", zegt Marleen. "Bij het binnenkomen hangt een handgelpomp en bieden we zelf maskers aan. In de winkel en tijdens het passen, is het verplicht om een mondmasker te dragen. Klanten die daar moeite mee hebben, verwijzen we door naar onze webshop", zegt Tania Vanderbeke, verkoopster bij Scalini. "Het biedt ons, onze familie én de klanten, een veiligheid. We kijken streng maar rechtvaardig toe op de hygiënemaatregelen".

Op de eerste dag van de opening, was de namiddag al volgeboekt.

Lees meer