Veel volk bij het afscheid van Lieven Creteur.
rv Veel volk bij het afscheid van Lieven Creteur.

Lieven Creteur na 28 jaar met pensioen als directeur van rusthuis

Na 28 jaar als directeur in het woonzorgcentrum Sint-Augustinus in Torhout, ging Lieven Creteur op 1 augustus met pensioen.

Hij startte zijn carrière als verpleegkundige in het UZ Gent en ging na een tussenstop als hoofdverpleegkundige in het OCMW woonzorgcentrum van Waregem aan de slag als directeur van het Torhoutse woonzorgcentrum. Naast de kleine 180 bewoners van het rusthuis zelf, omvat het assistentiewoningen (serviceflats) en een dagverzorgingscentrum (De Oase). Hij stuurde ruim 90 medewerkers aan en stond mee aan de wieg van de vernieuwingen uitbreiding van het bestaande woonzorgcentrum. In afwachting van een opvolger neemt Willem Vermaut, directeur facility, de algemene leiding van het rusthuis over.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer