2 Allerlei lekkers op het barbecuefestival in Torhout.
Bart Huysentruyt Allerlei lekkers op het barbecuefestival in Torhout.

Ondanks moeizame start: genieten van barbecuefestival in Stadspark

In het Stadspark van Torhout kan je ook vandaag nog naar het barbecuefestival tijdens de koopjesdagen.

Een heel weekend lang staat in het teken van feest in Torhout, met onder meer een beachbar op de Burg, optredens op de Markt en koopjesdagen bij de lokale handelaars. Het hoogtepunt is het barbecuefestival in het Stadspark, dat zaterdag moeizaam van start ging. “Maar doorheen de dag zagen we het volk toestromen”, vertelt organisator Rudy Jaques. “Op zaterdagavond werd het gezellig druk en ook op zondag verwachten we veel volk.” Op het festival kan je allerlei lekkers proeven op de barbecue: van hamburgers tot pizza. Voor de kinderen is er animatie en ijsjes.

2 Op het drukste moment was het even wachten op de gerechtjes.
Bart Huysentruyt Op het drukste moment was het even wachten op de gerechtjes.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • WILFRIED DESLYPERE

    Beste batjes in de laatste 5 jaar, dit mag je een voltreffer noemen met overal ambiance in de verschillende plaatsen zoals de hoek pomphuis, de Burg, het stadspark met gelaagde verschillende standen en optredens, de markt met goede optredens, de Oostendestraat was iets minder dan vorige jaren en proficiat voor de grote inzet van Nicolas Cool.

Lees meer