De gratis gieters staan aan de ingang opgesteld.
rv De gratis gieters staan aan de ingang opgesteld.

Voortaan gratis gieters in Stiltepark De Warande

Op de begraafplaats De Warande in Torhout zijn sinds kort rekjes met gieters geplaatst. Bezoekers hoeven dus niet meer van thuis uit een gieter of emmer mee te zeulen. 

In aanloop van 1 november werden in het Stiltepark gieters geplaatst, die het makkelijker moeten maken om de graven van dierbaren te onderhouden. De gieters staan opgesteld ter hoogte van de waterkraantjes en zijn te ontlenen met een muntstuk van 2 euro. Wanneer de gieter na gebruik terug wordt vastgemaakt, wordt het muntstuk teruggeven. Aan de ingang van de begraafplaatsen worden dit jaar ook opnieuw gratis bloempothouders aangeboden. Deze bloempothouders voorkomen het omvallen van de chrysanten.

Wie tussen 25 oktober en 1 november een bezoek brengt aan het Stiltepark kan genieten van een kop warme soep. In de namiddag kunnen bezoekers bij een kopje koffie wat bijpraten of op één van de vele zitbanken uitrusten. De bedeling van de soep en koffie gebeurt in samenwerking met Tordale.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Vandecasteele Kristien

    Je moet wel 2€ op zak hebben hè je krijgt ze wel terug

Lees meer